МИКРОБИОЛОШКО ПРОИЗВОДСТВО НА ПРЕХРАНБЕНИ СОСТОЈКИ, ЕНЗИМИ И НУТРАЦЕВТИЦИ

МИКРОБИОЛОШКО ПРОИЗВОДСТВО НА ПРЕХРАНБЕНИ СОСТОЈКИ, ЕНЗИМИ И НУТРАЦЕВТИЦИ
Работејќи со ученици во државните училишта и на универзитетско ниво, авторите развиваат стратегии кои го отсликуваат поголемото разбирање за тоа како луѓето учат и прифаќањето на индивидуалните разлики. Моделот кој се употребува е „учење засновано на проблем“. Само преку активно учество во сценариото Вие ќе добиете подлабоко разбирање на теоријата и истражувањето и ќе им дозволите да станат „вистински“ стратегии за Вас како иден наставник.
ISBN:

978-608-236-183-3

Author:

БРАЈАН МЕКНИЛ, ДЕЈВИД АРЧЕР, ЈОАНИС ЈАВАСИС И ЛИНДА ХАРВИ

Pages:

651

Language:

MK